Inspiratie

Een koele uitbreiding bij Eetgemak

Eetgemak in Katwijk groeit snel. Zo snel dat aan de groeiende vraag naar versbereide maaltijden te kunnen voldoen hun productieruimte wordt uitgebreid. Verhoog Koeltechniek realiseerde voor Eetgemak een uitbreiding van de koelcel in het nieuwe gedeelte van het pand.

De nieuwe koelcel van 660 m2 voorziet de inpakruimte van een continue klimaat van 4°. Aan acht inpaklijnen worden 18 uur per dag door 24 medewerkers dagverse maaltijden ingepakt en geconditioneerd bewaard, voordat ze afgeleverd worden. Om het klimaatcomfort van werken te optimaliseren wordt er een luchtkoeler met airsocks geïnstalleerd. Met deze uitbreiding vergroot Eetgemak haar productievolume en een betere logistieke positie van de koelcellen in haar bedrijfsvoering. In het voorjaar 2014 is de nieuwe koelcel in gebruik genomen.

Eetgemak in Katwijk produceert en levert hoogwaardige en gezonde kwaliteitsproducten binnen de institutionele markt. Uitgangspunten hierbij is het leveren van maaltijden van de hoogste kwaliteit waarbij ze gebruik maken van de beste en meest verse grondstoffen die verkrijgbaar zijn. De Eetgemak-maaltijden worden koelvers en zonder toegevoegde conserveringsmiddelen direct bij hun klanten afgeleverd.

Naar overzicht