Industrie

Industrie

Groothandels in groenten en fruit. Bedrijven die vis- en vlees verwerken in uiteenlopende producten. Veelal hebben groothandels in versproducten onze koeltechniek nodig. De mogelijkheid van het koelen en vriezen van grote volumes zijn bepalend voor het ontwerp van de installaties. Evenals de logistiek van deze versproducten. Bewaarcondities voor product én verpakking. Houdbaarheid. En ook het dagelijkse comfort van het werkklimaat van uw medewerkers. Allemaal uitgangspunten in onze ontwerpen en oplossingen voor uw klimaatinstallaties.

Non-food

Maar ook industriële ruimten waar geen versproducten bewaart of verwerkt worden, worden door Koeltechniek Verhoog voorzien van een optimaal klimaat. Zo zorgen wij voor een optimaal werkklimaat in de persoonsvertrekken en serverruimten op Schiphol. De airconditioning zorgt hier voor werkcomfort voor de medewerkers en koeling voor de drukbezette servers.

Betrouwbare service

Persoonlijk advies en een betrouwbare service. Ook na de installatie kunt u 24 per dag, 7 dagen per week op expertise van onze technische specialisten aan.

Naast industriële oplossingen verzorgen wij ook koeltechnische installaties voor bedrijven in de branches: