Serviceteam & Spoed

Serviceteam & Spoed

Serviceteam

Ons serviceteam van gespecialiseerde monteurs staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Storingen of andere calamiteiten lossen wij zo snel mogelijk voor u op. Uw bedrijf moet tenslotte doorgaan en de kwaliteit van uw producten moeten gewaarborgd blijven. Deze service is tevens van toepassing op niet door ons geleverde koelinstallaties.

Storingen kunnen wij op afstand monitoren en instellen als de regeltechniek in huis is. Maar wij zijn ook snel ter plaatse om problemen op te lossen. Zoveel mogelijk zal een vaste monteur het onderhoud van uw installaties verrichten. Hij kent uw installaties in detail en weet problemen snel op te sporen.

Spoed

U heeft een storing en heeft nu een monteur nodig? Geen probleem. Onze professionele servicemonteurs zijn het hele jaar door – 7 dagen per week en 24 uur per dag - bereikbaar voor storingen aan uw koeltechnische installaties.

Bel met onze Service & Onderhoud medewerkers op telefoon 071 – 521 75 30. Zij zijn in de buurt en staan direct klaar om het probleem voor u op te lossen.

Of stuur een e-mail naar: storing@ktbverhoog.nl en wij mailen u direct terug.