Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit

De kwaliteit van uw producten en dus ook van onze koel- en vriesinstallaties zijn nauw aan elkaar verbonden. U moet kunnen vertrouwen op de techniek. Koeltechniek Verhoog is gecertificeerd volgens het kwaliteitssysteem ISO 9001 versie 2015. Dat betekent dat alle gebruikte materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen ten aanzien van installatietechniek, veiligheid, gebruiksgemak en hygiëne.

Onze monteurs dragen ook bij aan de kwaliteit van uw koeltechnische installaties. Koeltechniek Verhoog bewaakt deze kwaliteit al ruim 60 jaar. Onze monteurs leiden we intern op en bezitten de benodigde certiceringen, zoals het F-gassen certificaat. En zij volgen regelmatig trainingen van onze leveranciers.

Veiligheid

Tijdens het ontwerpen en bouwen van de koeltechnische installaties neemt veiligheid een belangrijke plaats in. Voor uw eigen medewerkers die dagelijks met de installaties werken. Maar ook voor onze servicemonteurs die de installaties onderhouden. Alle gebruikte materialen voldoen daarom aan de hoogste kwaliteitseisen ten aanzien van installatietechniek, hygiëne, veiligheid (PED) en gebruiksgemak.

Ook de voedselveiligheid heeft onze nadrukkelijke aandacht. Zo wordt de HACCP-norm (Hazard Analysis Critical Control Points) vanzelfsprekend in de ontwerpen meegenomen. Dit betreft voornamelijk het proces, de schoonmaak en het onderhoud.